Returer
När du handlar på eskorsports.se har du alltid 30 dagars bytesrätt och öppet köp. När du byter kan du göra det till en vara som kostar lika mycket eller mindre än den returnerade produkten. Det räcker med att du skickar din retur till oss inom 30 dagar från det att du mottagit varan.
Notera att varan och även förpackningen måste vara i väsentligen oförändrat skick. Dvs oanvänd och ej skadad. Inga etiketter eller liknande får sättas direkt på skokartongen vid en retur. Är kartongen eller produkten skadad eller använd vid returen till oss tar vi ut en avgift om minst 20% av varans värde eller 300kr alternative returnerar vara till dig.
Har du frågor om din vara eller ditt köp, ring eller mejla oss gärna så hjälper vi dig. Vi följer Konsumentverkets regler och riktlinjer för e-handel.

Återköp av varor
Vi erbjuder 30 dagars returrätt från den dagen ni tagit emot er order, detta gäller även på nedsatta produkter. Returformuläret ska alltid fyllas i och skickas tillsammans med varan/varorna som ska returneras.

Byte av varor
Byte kan ske till vara med samma värde eller billigare. Är varan billigare återbetalas mellanskillnaden till ditt bankkonto/justeras på din faktura. Vid byten står du själv för returfrakten till vårt lager, vi skickar sedan ut den nya varan fraktfritt till dig. Du kan alltså inte använda returetiketten som medföljer vid ett byte, gör du det så kommer ditt byte automatiskt behandlas som ett återköp.

Reklamationer/Garantier
Eventuella garantier eller reklamationer måste meddelas via mail innan retur. I vissa fall kan foton räcka, vilket innebär att vi vill ha en korrespondens innan garantiärendet sätter igång. Om du erhållit en produkt som har något fel eller brister, alternativt erhållit en felaktig vara så byter vi självklart ut den med en ny vara till er utan kostnad om vi har en ersättningsprodukt i lager. Skulle produkten vara slut så utför vi en retur på produkten mot en fullständig återbetalning. Observera att vi ersätter ej eventuell debitering av tull eller moms. Vi följer Konsumentköplagen och vill du läsa mer om vilka regler som gäller, besök www.konsumentverket.se. Vi kommer följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.