Spåra min beställning

BETALNING
På eskorsports.se ser vi alltid till service och trygghet i första hand. Det ska vara enkelt och kännas säkert att handla på nätet. Därför erbjuder vi ett flertal olika betalningsalternativ, välj det som passar dig bäst.

KLARNA CHECKOUT
Med Klarna Checkout kan du betala via faktura, delbetalning, kort och direktbetalning via din bank. Välj det som passar dig bäst. Väljer du faktura skickas den till din e-post efter att beställningen skickats och du har 14 dagar på dig att betala.

LEVERANS
Shoppa fraktfritt på webben och få beställningen till ditt närmaste ombud eller till någon av våra butiker. Välj den butik som passar dig bäst! Du kan även göra eventuella returer i valfri butik utan kostnad.

ÄNDRING AV UPPGIFTER PÅ SKICKAD ORDER
Det är viktigt att kontrollera så namn och adress är korrekt innan du slutför ditt köp. Namnet måste skrivas exakt så som det står på din legitimation. Vi ändrar inga uppgifter på en order som redan är skickad. Har det blivit fel, kontakta kundservice för att meddela rätt namn eller adress. Detta så vi kan notera det på ordern och skicka ut den på nytt med rätt uppgifter när det kommit tillbaka till oss som outlöst.

LEVERANSTID
Normalt får du din beställning inom 2-4 arbetsdagar. Under högsäsong samt vid hög belastning kan leveranstiden vara något längre. Har du inte mottagit avisering om att paketet finns att hämta inom leveranstiden på 2-4 arbetsdagar måste du kontakta kundservice så vi kan se vad som hänt med paketet.

LEVERANSFÖRSENING
Skulle det inträffa att den produkt som du beställt för tillfället inte finns i lager tar vi kontakt med dig via e-post. Vid eventuell försening på 30 dagar kan du häva köpet utan kostnad, detta om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid. Har du betalat i förskott och vill häva köpet vid försenad leverans återbetalar vi dig inom 30 dagar.